Outdoor Living Nordic AB utvecklar och säljer professionella produkter till högsta kvalitet.
Varukorg

FC-210

En välbalanserad och fällbar handsåg för trädgårdsmästare och professionella användare. Samurai aggressiva blad och ergonomiskt utformade handtag erbjuder exceptionell komfort och suverän beskärningsprestanda. Det böjda bladet ger bäst resultat vid beskärning ovan axelhöjd gentemot FA sortimentet avsett för effektivare sågning när beskärningen sker under axelhöjd.

 

FA-210


En välbalanserad och fällbar handsåg för trädgårdsmästare och professionella användare. Samurais aggressiva blad och ergonomiskt utformade handtag erbjuder exceptionell komfort och suverän beskärningsprestanda. Det raka bladet på denna såg ger bäst resultat vid beskärning under axelhöjd. De böjda knivarna i FC serien skär effektivare ovan axelhöjd.

 

GC-240/330


Denna såg erbjuder det senaste inom både blad och användarteknik, "precision toothing" avser vinkeln på tänderna längs bladet. Den unika designen, kan bara förknippas med Samurais optimerade sågförmåga i hela draget vid beskärning, vilket gör denna såg till den förmodligen mest effektiva och användarvänliga såg som för närvarande finns på marknaden. GC serien har rättvist förtjänat det japanska namnet "ICHIBAN" avses nummer 1.

 

GKC-300


Denna såg erbjuder det senaste inom både blad och hanteringsteknik. De precisionsutformade tänderna har utformats för att behålla skärkapaciteten över bladets fulla längd vid beskärning, vilket gör den förmodligen till den mest effektiva och användarvänliga såg som finns på marknaden. Bladet är dessutom självrensande från spån vilket underlättar sågning i mjukare trädslag. Bladets utformning är unikt för Samurai. Sågen är en anpassning av GC-serien men med ett modifierat blad.

 

C-330


Heavy Duty böjd såg En favorit bland professionella Arborist och entusiastiska trädgårdsmästare. Det väldesignade böjda bladet med en tandutformning som erbjuder exceptionell hållbarhet och styrka. Det ergonomiskt utformade pistol grepp handtaget bidrar till att skapa en väl avvägd och lättanvänd såg. Något styvare blad än GKC/GC serien. Lämpar sig väl för arbete i dött eller hårt trä.

 

GSF-240


Denna såg är idealisk för exakt beskärning av finare träd och buskar. Med dess täta tandavstånd lämnas ett mycket fint sågsnitt med fin ytstruktur. Den 3.0mm breda tänderna gör också att sågbladet löper lätt vid beskärningen samt att början av ett sågsnitt blir mer noggrant. Det optimalt designade sågbladet med impuls härdade spetständer gör att det går snabbare samt att sågen håller skärpan bättre än konventionella sågar. Utmärkt för beskärning av tex: Ceder och Cypress.

 

ATP1840+CH351LH


Teleskopisk stångsåg för odlare och trädgårdsmästare som beskär i huvudsak frukt och prydnads träd. Sågens teleskopiska funktion gör den lätt anpassningsbar för olika arbetshöjd. Med ett enkelt handgrepp justeras teleskopets längd.
Stångsågen är dessutom utrustad med Samurais GCM-300-MH sågblad. Detta böjda sågblad har spetshärdade tänder med optimal skärkapacitet och ger ett mycket fint snitt. Bladet är tunnare än normalt för att ge ett tunt snitt och med mindre kraftåtgång för användaren.

 

KS-4T


Utformad för odlare och trädgårdsmästare gör Samurai sekatörer ditt arbete lättare vid beskärning av små stammar eller grenar. Det övre bladet har ett precisionslipat snitt för att ge en fin spets som inte kommer att krossa känsliga stammar. Städet är också precisions utformat och kromhärdat för att ge en lång livslängd. Handtaget är gummerat för att ge ett behagligt grepp. En tandad centrummutter låser exakt kniven och städet så att optimal funktion erhålls. KS-4 har dessutom teflonbelagd kniv för att förhindra korrosion.

 

© Outdoor Living Nordic AB, P.O. Box 264, SE-561 23 Huskvarna, Sweden

Visiting address: Grännavägen 24, 561 34 Huskvarna, Tel: +46 (0)36 13 03 30,

fax: (0)36 13 03 29, Organisationsnummer 556678-8138.